Шановні респонденти та користувачі статистичної інформації!

До Ваших послуг сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2005 та КВЕД-2010

Введіть код за КВЕД-2005
   відповідні коди за КВЕД-2010
Введіть код за КВЕД-2010
   відповідні коди за КВЕД-2005
Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2005 Класифікація видів економічної діяльності (КВЕД-2010

Перейти до детального розгляду:

КВЕД-2005: Підклас 15.89.0

Підклас Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
15.89.0

Виробництво харчових продуктів, не віднесених до інших групувань

Цей підклас включає:
  • виробництво заготовок для супів та бульйонів (порошкоподібних, кубиків тощо)
  • виробництво дріжджів (включаючи кормові), яєчного порошку
  • виробництво екстрактів хмелю, солоду тощо
  • виробництво екстрактів рослинних та згущувачів харчових тощо
  • виробництво фруктових сиропів, призначених для приготування лимонадів та інших напоїв
  • виробництво спредів та сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає не менше 25%
Цей підклас не включає:
  • виробництво маргарину та аналогічних пастоподібних продуктів, сумішей молочного та рослинних жирів, в яких частка молочного жиру складає менше 25% (див. 15.43)

Повернутися на початкову сторінку Відповіді на запитання Пошук кодів КВЕД Вигляд сторінки “для друку”
© Держстат України, 2011